Groentjes in groene currysaus met kokosmelk

New

Allergens : Fish, Soy, Peanuts

Ingrediënten: Basmatirijst, kokosmelk 16,5%, bloemkool 10,5%, paprika 7,9%, courgette 7,0%, erwten 6,0%, champignons 5,3%, SOY spruiten 4,4%, spinazie 3,3%, universele bonen 2,6%, groene currypasta 2,1%, limoensap, pindakaas (PEANUTS, zonnebloemolie, zout), zonnebloemolie, agavesiroop, vissaus (SOY, FISH)

Valeurs nutritionnelles pour/Voedingswaarden per 100g : Graisses totales/Vet totaal: 4,5 g, dont saturées/Waarvan verzadigd: 3 g; Glucides/Koolhydraten: 10,7 g, dont sucres/Waarvan suikers :2,1 g; Energies (Kcal):97 ; Fibres/Vezels: 0,9 g; Protéines/Eiwit: 2,7 g; Sel/Zout:0,2 g.

 Met grote zorg bereid in een keuken die selderij, glutenbevattende granen, noten, melk, weekdieren, schaaldieren, sesam, sojabonen, mosterd, arachiden , pinda’s, seieren en, vis verwerkt