Maaltijdsalade met gekruide kip en quinoa

Allergens : Milk, Mustard, Sulphites

Ingrediënten : Quinoa 27,2%, courgette, kipfilet 18,8%, sperziebonen, mozzarella (MILK), tomaten, vinaigrette (olijfolie, witte balsamico-azijn (wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, SULPHITES), MUSTARD, zout, zwarte peper), olijfolie, zonnebloemolie, knoflook, paprika, zout, oregano, peper

Valeurs nutritionnelles pour/Voedingswaarden per 100g : Graisses totales/Vet totaal: 5,2 g, dont saturées/Waarvan verzadigd: 1,3 g; Glucides/Koolhydraten: 9,6 g, dont sucres/Waarvan suikers :1,6 g; Energies (Kcal):125 ; Fibres/Vezels: 2 g; Protéines/Eiwit: 8,8 g; Sel/Zout:0,3 g.

 Met grote zorg bereid in een keuken die selderij, glutenbevattende granen, noten, melk, weekdieren, schaaldieren, sesam, sojabonen, mosterd, arachiden , pinda’s, seieren en, vis verwerkt